“Ένα γράμμα στην καλύτερη μου φίλη που έγινε μητέρα…”

o-WOMEN-HUG-facebook

Φίλη μου,

αν είχα ένα μεγάφωνο ή έστω ένα μικρόφωνο θα φώναζα τα παρακάτω: Είσαι μια υπέροχη φίλη!

Είσαι μια υπέροχη φίλη και μόλις έγινες  μητέρα! Όσα χρόνια σε ξέρω πάντα νοιαζόσουν για  τους ανθρώπους γύρω σου και συμπεριφέρεσαι σε όλους με τον καλύτερο τρόπο .  Τους τελευταίους 9  μήνες σε έβλεπα να αλλάζεις, να φουσκώνεις  αλλά μέσα σου να είσαι ο ίδιος άνθρωπος που αγαπάει τους άλλους ανθρώπους και ανυπομονεί για την νέα ζωή που θα φέρει στον κόσμο.

Είσαι ένας άνθρωπος που ήρθε στην γη για να βοηθάει και να κάνει λίγο πιο αισιόδοξους όλους εμάς.

Έγινες μαμά και νοιάζεσαι για άλλον έναν ακόμη άνθρωπο που είναι ο γιος σου!

Στα μάτια του γιου σου βλέπω εσένα. Βλέπω σε εκείνον την μύτη σου, το πηγούνι σου και τα μάτια σου. Είναι πανέμορφος.

Τα μάτια του φαίνονται να έχουν την ίδια περιέργεια και παρατηρικότητα με εσένα και ελπίζω αυτό να ισχύει και όταν μεγαλώσει.

Εύχομαι να είναι πάντα υγιής και  ασφαλής. Ελπίζω να παίρνει ρίσκα και σωστές αποφάσεις σαν εσένα. Εύχομαι  να είναι έξυπνος και δεν εννοώ στο σχολείο, αλλά στην ζωή του.

Λέω εύχομαι και ελπίζω ξανά και ξανά.Δεν το λέω γιατί ανησυχώ πως δεν θα τα καταφέρει  με μια τέτοια μητέρα δίπλα του αλλά επειδή έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας να τον βλέπουμε να μεγαλώνει.

Σήμερα νιώθω τόση χαρά και αγάπη που έγινες μητέρα .

Νιώθω αγάπη για εσένα και για τον γιο σου.  Είναι κάτι που το ήθελες πολύ και επιτέλους  το παργαμτοποιείς και επιτέλους γίνεσαι μητέρα. Μακάρι μια μέρα να νιώσω τόσο ευτυχισμένη  όσο εσύ και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας μαζί και να τα καμαρώνουμε.

Είσαι η καλύτερή μου  φίλη και σε αγαπώ πολύ αλλά τώρα που σε βλέπω να γίνεσαι μητέρα νιώθω να σε αγαπάω ακόμη πιο πολύ.

Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι εδώ μαζί σου σήμερα. Πάντα θα θυμάμαι ότι κράτησα τον γιο σου στην αγκαλιά μου και του έδωσα ένα φιλί στο μέτωπο την στιγμή που  μετρούσε πολύ λίγες ώρες στην γη.

Πάντα θα χαμογελάω όταν θα θυμάμαι την ημέρα που έγινες μητέρα.

Ήταν μια πανέρμορφη μέρα.

babyradio.gr- Γκαλίτσιου Μαριάννα