6 Πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε πριν γεννήσετε!

beforbirth100

Αν είστε μέλλουσα μαμά σίγουρα θα έχετε ήδη ετοιμάσει μια λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστείτε μόλις γεννήσετε.

Καμία μαμά όμως δεν έχει ετοιμάσει λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστεί να κάνει πριν γεννήσει.

Ακολουθούν λοιπόν τα απαραίτητα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε πριν γεννήσετε:

Απολαύστε την ησυχία

 Ακούσατε τίποτα; Φυσικά και δεν ακούσατε! Είναι η απόλυτη ησυχία. Χωρίς κλάματα ή παιχνίδια που παίζουν τις ίδιες μελωδίες ξανά και ξανά. Μαρτυρίες μαμάδων λένε πως η αξία της ησυχίας μετά τη γέννα είναι ανεκτίμητη…Για αυτό απολαύστε την τώρα!

Κάντε μπάνιο διαρκείας

Βάλτε εκείνα τα άλατα και τα αρωματικά που πήρατε κάποτε και δεν τα χρησιμοποιήσατε ποτέ με την δικαιολογία ότι δεν είχατε χρόνο. Μπείτε για μπάνιο και ξεχάστε να βγείτε γιατί μόλις γεννηθεί το μωρό το να κάνετε ένα 10λεπτο μπάνιο θα φαντάζει μακρινό όνειρο.

B

Διαβάστε ένα βιβλίο

Όταν λέμε βιβλίο δεν εννοούμε τους οδηγούς εγκυμοσύνης, αλλά ένα πραγματικό βιβλίο με αληθινούς χαρακτήρες και πλοκή .Μόλις έρθει το μωρό δεν θα έχετε χρόνο για διάβασμα και αν τυχόν έχετε καλύτερα να ξεκουραστείτε.

Κοιμηθείτε

Κοιμηθείτε, κοιμηθείτε, κοιμηθείτε …Νομίζω ότι το αναλύσαμε αρκετά. Δενχρειάζεταιναπούμεκάτιάλλο

Κάντε ένα ανούσιο τηλεφώνημα διαρκείας

 Ξέρετε ότι μετά το μωρό τα τηλεφωνήματα περιορίζονται και ενώ θέλετε να πείτε τόσα πράγματα όπως :’’ ότι είναι πανέμορφο το μωρό σας, ότι αρχίζει να χαμογελάει , ότι θα γίνει επιστήμονας όταν μεγαλώσει ‘’ κλπ… Δυστυχώς όμως δεν προλαβαίνετε να τα πείτε όλα αυτά γιατί τρέχετε και δεν φτάνετε. Οπότε πάρτε τώρα τηλέφωνο τη φίλη σας και πείτε για τον καιρό, για τις διεθνείς εξελίξεις τα κουτσομπολιά της showbiz και μιλήστε για ώρες!

Πηγαίνετε κάπου

Πάρτε το κλειδιά σας και το πορτοφόλι σας και πάτε κάπου. Σοβαρά πάτε οπουδήποτε. Σε ένα εμπορικό κέντρο , σε ένα εστιατόριο , ή στο σπίτι μιας φίλης σας. Μην πολυσκεφτείτε το που θα πάτε και μην προετοιμαστείτε για τίποτα και απλά πάτε . Αργότερα θα χρειάζεστε μια τσάντα με πάνες ,γάλα, μπιμπερό, ρούχα για άλλαγμα και……Σταματήστε λοιπόν να διαβάζετε το υπόλοιπο άρθρο και απλά πάτε κάπου……

babyradio.gr-Γκαλίτσιου Μαριάννα

«Η κόρη μου είναι 13 χρονών και είναι έγκυος. Υπάρχει λύση;»

17 Λόγοι για τους οποίους κλαίει μια έγκυος!

10 «πράγματα» που είναι αδύνατον να κάνει μια έγκυος!