Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Σήμερα η βάφτιση του μικρού τους γιου!

liasko1

Μία πολύ σημαντική ημέρα ξημέρωσε για την ζωή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Κυρίως όμως για την ζωή του δεύτερου παιδιού που απέκτησαν πριν από έναν χρόνο και κάτι.

Ο μικρός Δημήτρης Λιάγκας σήμερα το απόγευμα θα λάβει και επίσημα το όνομα του κάνοντας χαρούμενους τους γονείς του, τον αδερφό του Γιάννη, τους καλεσμένους τους και βεβαίως τον παππού του Δημήτρη – τον πατέρα της Φαίης Σκορδά- που θα ακούσει το όνομα του να περνάει στην… επόμενη γενιά!

Ιδιαίτερο κεφάλαιο αποτελούν οι μπομπονιέρες της τελετής καθώς όπως και στον γάμο της αλλά και την βάφτιση του Γιαννάκη της, η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο για να συνδυάσει το Μυστήριο με την προσφορά στο έργο των Παιδικών Χωριών. Οι μικροί καλεσμένοι ωστόσο θα πάρουν ένα ακόμα αναμνηστικό από την βάφτιση, έναν χειροποίητο καμβά με ζωγραφισμένα αστέρια για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου τους, που εμπνεύστηκε η Fevronia.

skorda_mpomponiera_1

Στον χώρο της δεξίωσης θα κλέψουν την παράσταση οι φωτισμένες ρυζόμπαλες που θα δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό για τους καλεσμένους του ζευγαριού.

Πηγή:tlife.gr

Online γάμοι και βαφτίσεις για συγγενείς που βρίσκονται μακριά: Μία εκπληκτική πρωτοπορία από την Ελλάδα

Οι συμβολισμοί της βάφτισης!