Διασκεδαστικές ιδέες αποκλειστικά για μαμάδες και μικρές πριγκίπισσες!

312_1mother_daughter_picture_outdoors

Το έχουμε ξαναπεί  πως πρέπει να περνάτε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας και το ξέρετε καλά.

Οι παρακάτω ιδέες είναι αποκλειστικά για μανούλες και μικρές πριγκίπισσες. Υπάρχουν πολλές ιδέες για να δώσετε υπέροχες αναμνήσεις στις κορούλες σας.

Βγείτε για παγωτό. Οι θερμίδες δεν μετράνε όταν περνάτε χρόνο με την κούκλα σας!

Μαγειρέψτε μαζί.Τα κορίτσια λατρεύουν το μαγείρεμα. Μαγειρέψτε το αγαπημένο της φαγητό ή το αγαπημένο της γλυκό. Βάλτε ποδιές και μαγειρικά καπέλα και μην ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφίες!

Κάντε σπιτικό spa.Τα κορίτσια αγαπούν τα προϊόντα ομορφιάς. Βάψτε τα νύχια σας, φτιάξτε τα μαλλιά σας, βάλτε τα πόδια σας σε λεκάνες με άλατα και χαλαρώστε παρέα.

Γίνετε τουρίστριες στην πόλη σας. Όσο μικρή και να είναι η πόλη σας σίγουρα θα υπάρχει  ένα μέρος που αξίζει να επισκεφθείτε και να μάθετε την ιστορία του. Πάρτε την φωτογραφική σας μηχανή και φύγατε!

Κάντε κατασκευές.Οι κατασκευές είναι ο καλύτερος τρόπος να δεθείτε με την κόρη σας. Βρείτε κατασκευές που σας ταιριάζουν και δημιουργήστε.

Κουνηθείτε!Βγείτε με το καρότσι, περπατήστε, κάντε ποδήλατο, τρέξτε και απολαύστε την φύση!

Ώρα για τσάι!Δυο κυρίες επιβάλλεται να βγούνε για καφέ και τσάι σε μια καφετέρια και να απολαύσουν μικρές λιχουδιές κουβεντιάζοντας.

Διαλέξτε μια κοριτσίστικη ταινία. Αφήστε την κόρη σας να διαλέξει την ταινία που της αρέσει, φτιάξτε ποπ κορν και καθίστε στον καναπέ.

Καλή διασκέδαση κυρίες μου!

babyradio.gr- Γκαλίτσιου Μαριάννα

6 Σκηνές ταινιών της Disney που δεν θέλω να δει η κόρη μου…

«Το να χάσω το δαχτυλίδι του γάμου μου με έκανε να συνειδητοποιήσω κάποια πράγματα για την κόρη μου…»

6 Λόγοι που αγαπώ την κόρη μου!