Μόνο όσες γυναίκες έχουν γεννήσει μπορούν να καταλάβουν τα παρακάτω…

baby

Διαβάσατε τόσα βιβλία και τόσες συμβουλές πριν γεννήσατε.

Θέλατε να προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν γράφονται σε βιβλία αλλά συμβαίνουν μόνο  σε όσες  γυναίκες  έχουν γεννήσει και μόνο εκείνες μπορούν να καταλάβουν.

Θα αλλάξει το στήθος σας και ποτέ δεν θα είναι το ίδιο.Όση δίαιτα και όση γυμναστική και να κάνετε δεν θα είναι το ίδιο. Τέλος.

Η ημέρα τοκετού έμοιαζε σαν να βγήκε από θρίλερ.Τόσος πόνος, φόβος και αγωνία για το τι θα συμβεί.

Κάθε φορά που κοιτάτε το μωράκι σας σκέφτεστε πως άξιζε τον πόνο και ακόμη περισσότερο.

Το σώμα σας έχει αλλάξει και αυτό φαίνεται. Ειδικά μετά τον τοκετό μοιάζετε να είστε ακόμη έγκυος και δυστυχώς σας το επισημαίνουν πολλοί.

Δεν ντρέπεστε πλέον για το σώμα σας . Μετά από τόσους γιατρούς και εξετάσεις με άγνωστα άτομα δεν ντρέπεστε να θηλάσετε μπροστά σε κόσμο γιατί απλά δεν είναι κάτι κακό.

Δεν σας ένοιαζε αν φωνάζατε, κλαίγατε και σφίγγατε υπερβολικά  το χέρι της μαίας δίπλα σας.Έπρεπε να γεννήσετε και δεν χρειαζόσασταν τρόπους καλής συμπεριφοράς.

Ο γιατρός σας είναι ο σούπερ ήρωας στα μάτια σας.Είναι αυτός που σας βοήθησε να φέρετε αυτή την ζωή στον κόσμο και πλέον είστε θαυμάστριά του.

Δεν θυμάστε ακριβώς τι συνέβη την ώρα του τοκετού. Όλα είναι θολά και δεν θυμάστε όλες τις λεπτομέρειες. Όμως όταν λέτε την ιστορία σας σε άλλους την λέτε σαν να ζείτε την κάθε στιγμή από την αρχή.

babyradio.gr– Κατερίνα Π.

Μικρά πράγματα που κάνουν τις νέες μαμάδες να χαμογελάνε!

Αν θέλετε να αγαπάτε κάποιον παρακαλώ αγαπήστε τον σωστά…

«Σήμερα υποσχέθηκα στο νεογέννητο μωρό μου…»