Ώρα για αποτοξίνωση στον…γάμο σας!

o-COUPLE-IN-LOVE-facebook

Παντού μιλάνε για αποτοξίνωση του οργανισμού για καλύτερη σωματική υγεία.

Όμως κανείς δεν μίλησε ποτέ για αποτοξίνωση της ψυχής.Ειδικά σε έναν γάμο είναι δύσκολο να έχεις συνεχή επικοινωνία  και να νιώθεις κοντά σου τον άλλο χωρίς καυγάδες και αντιδικίες.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να κάνετε  αποτοξίνωση στον…γάμο σας!

Αποτοξινώστε τον γάμο σας…

Συγχωρώντας τις προσβολές του παρελθόντος.

Τίποτα δεν βλάπτει περισσότερο έναν γάμο από κακές αναμνήσεις του παρελθόντος. Μην είστε θυμωμένοι για κάτι που έγινε και πέρασε.Μπορεί να νιώσατε προσβεβλημένοι και θυμωμένοι αλλά πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω και να μην το αναφέρετε συνεχώς.  Συζητήστε το, βρείτε λύσεις  και βρείτε την δύναμη να συγχωρήσετε ο ένας τον άλλον.

Δείχνοντας ειλικρίνεια στο άλλο σας μισό.

Τα ψέματα είναι το μελανό σημείο σε ένα γάμο. Ξεκινά συνήθως με μικρά ψεματάκια όπως σχετικά με την ώρα που έφυγες από το γραφείο ή τι έκανες μετά την δουλειά. Όμως σιγά σιγά τα ψέματα γίνονται μεγαλύτερα και καταστρέφουν την εμπιστοσύνη στην σχέση σας.Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς και θα νιώσετε πιο ασφαλείς και σίγουροι.

Με διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας  από κοινού.

Θέλετε να μπερδέψετε τα παιδιά σας και να καταστρέψετε τον γάμο σας με έναν τρόπο; Αν δεν θέλετε, αφήστε τις διαφορές σας στο περιθώριο και σκεφτείτε τι είναι καλύτερο για τα παιδιά σας. Συμβιβαστείτε και βρείτε μια λύση και πάντα συζητήστε το οι δυο σας και όχι μπροστά στα παιδιά σας. Βάλτε κοινούς στόχους, κανόνες και λειτουργήστε σαν ομάδα. Τα παιδιά σας θα νιώσουν καλύτερα επειδή συμφωνείτε και εσείς θα ακόμη πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

babyradio.gr– Άννα Κ.

Διδάξτε στο παιδί σας να αντιστέκεται στους πειρασμούς…

Μήπως η κόρη σας φοβάται να συζητήσει μαζί σας αυτά τα θέματα;

Μικρά tips για να μεγαλώσετε ευγενικά παιδιά!