Αγαπητοί γονείς σταματήστε να κάνετε τα παρακάτω και θα είστε μια χαρά…

o-TALK-CHILDREN-PARENTS-facebook

Ναι, το ξέρω πως όλοι σας δίνουν πληροφορίες και συμβουλές για τα παιδιά. 

Ναι, το ξέρω πως σας έχουν ζαλίσει.

Όμως πρέπει να ξέρετε πως όσα θα ακολουθήσουν απευθύνονται σε όλους τους γονείς όλων των ηλικιών και σε εσάς και στους φίλους, γνωστούς που έχουν γίνει γονείς.Θα είμαι σύντομη δεν χρειάζεται να πούμε πολλά.Απλά σταματήστε να κάνετε τα παρακάτω και όλα θα είναι μια χαρά:

Σταματήστε να φωνάζετε δημόσια στα παιδιά σας. Είναι υποτιμητικό και για εσάς και για τα παιδιά σας αλλά και για τους γύρω σας.

Μην προσπαθείτε να είστε οι “κουλ” γονείς. Τα παιδιά σας δεν είναι τα φιλαράκια σας και εσείς είστε γονείς. Κάντε αυτό που είναι για το καλό τους και μην προσποιείστε.

Μην επιτρέπετε πράγματα που δεν είναι κατάλληλα για την ηλικία των παιδιών σας. Αφήστε τα να μεγαλώσουν και μην βιάζεστε να τους μάθετε τα πάντα. Θα πάρουν tablet και smart phone σε λίγα χρόνια δεν έγινε και τίποτα.

Μην καλύπτετε τα λάθη των παιδιών σας. Πρέπει να μάθουν να κάνουν λάθη να διδάσκονται από αυτά και να αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεών τους.

Μην υποχρεώνετε τα παιδιά σας να κάνουν όσα εσείς δεν μπορέσατε να πραγματοποιήσετε.Είναι η δική τους ζωή και δικαιούνται να την ζήσουν.

babyradio.gr- Γκαλίτσιου Μαριάννα

«Παντρεύτηκα για να ευχαριστήσω την μαμά μου και τώρα θέλω να φύγω…

«Σε αγάπησα πριν σε γνωρίσω…»

6 Λόγοι που αγαπώ την κόρη μου!