Όχι μαμά δεν ντρέπομαι πια για το βάρος μου…

Scale

Από μικρή δεν ήμουν ποτέ αδύνατη.

Δεν θεωρούσα ποτέ τον εαυτό αδύνατο αλλά ούτε και οι γύρω μου.

Η μαμά μου πάντα μου έλεγε να φοράω φαρδιά ρούχα και με κοιτούσε περίεργα όταν φορούσα κανένα παντελόνι λίγο πιο κολλητό. Και εκείνη θεωρούσε τον εαυτό της χοντρή και έλεγε ότι είναι χάλια.

Μου έλεγε πως δεν είναι αυτά τα ρούχα για εμένα. Φοβόμουν και εγώ να βάλω κάτι άλλο και σκεφτόμουν συνεχώς πως και ο υπόλοιπος κόσμος με θεωρεί χοντρή.

Μεγαλώνοντας δεν άλλαξα πολύ εμφανισιακά.Το σώμα μου παραμένει το ίδιο. Η συμπεριφορά της μαμάς μου απέναντί μου παραμένει η ίδια.

Όμως εγώ δεν ήθελα να αλλάξω όχι επειδή δεν μπορούσα,  αλλά γιατί μέσα μου πίστευα ότι αξίζω κάτι παραπάνω από ένα μικρότερο σε  μέγεθος  παντελόνι.

Ερωτεύτηκα λοιπόν, παντρεύτηκα και απέκτησα μια πανέμορφη κορούλα.Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης  και του θηλασμού πήρα μερικά κιλά.

Όμως δεν άλλαξα ούτε μέσα μου.

Έκανα την ζωή μου με αυτά τα κιλά.Έφερα στον κόσμο μια νέα ζωή με αυτά τα κιλά.Δεν ντρέπομαι για αυτό που είμαι και για κανέναν λόγο δεν θα το μεταδώσω και αυτό στην κόρη μου.

Θα προσπαθήσω να αλλάξω την εικόνα μου μόνο για λόγους υγείας και όχι από τύψεις. Η κόρη μου δεν θα μάθει ποτέ να ντρέπεται για το σώμα της. Δεν θα κάνω εγώ τα λάθη που έκανε η μαμά μου. Ή μάλλον όχι, Θα κάνω λάθη αλλά όχι αυτά τα λάθη

babyradio.gr- Γεωργία Τ.

Τι σκέφτεται μια μαμά πριν κοιμηθεί;

Αυτός είναι ο μισθός της μαμάς που…δεν δουλεύει!

6 Πράγματα που πρέπει να κάνετε μπροστά στα παιδιά σας…