Αγαπητοί σύζυγοι σταματήστε να έχετε ψευδείς προσδοκίες για εμάς και όλα θα πάνε καλύτερα!

man_woman_talking

Αγαπητοί μας σύζυγοι και σύντροφοι, 

Σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε αλλά δεν αντέχω και πρέπει να σας το πω!Έχετε κάποιες ψευδείς προσδοκίες από εμάς τις γυναίκες και αν σταματήσετε να τις έχετε  τα πράγματα στις μεταξύ μας σχέσεις θα πάνε πολύ καλύτερα!

Πρέπει να καταλάβετε πως δεν μπορούμε να δείχνουμε κουκλάρες χωρίς να ετοιμαστούμε και να περιποιηθούμε έστω και λίγο τον εαυτό μας. Μην μας λέτε να ετοιμαστούμε να φύγουμε γιατί απλά δεν γίνεται.

Δεν μπορούμε να είμαστε αδύνατες και χυμώδεις ταυτόχρονα. Δεν είμαστε η Κιμ Καρντάσιαν και δεν έχουμε κολλητό φίλο έναν πλαστικό χειρούργο.

Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να είμαστε φίλες με άνδρες φίλους μας. Έχουμε φίλους και γνωστούς άνδρες πολύ πριν σας γνωρίσουμε. Δεν  είναι και ότι πιο ώριμο να περιμένετε να κάνουμε παρέα μαζί τους.

Δεν μπορούμε να διαβάσουμε το μυαλό σας.(Βέβαια το ίδιο ισχύει και εσάς!)Είστε άντρες και έχετε περισσότερη υπομονή από εμάς και προτιμάτε να μην δείχνετε τα συναισθήματά σας αλλά εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι σκέφτεστε για αυτό καλό θα ήταν να μας το πείτε.

Δεν μπορούμε να είμαστε τέλειες ταυτόχρονα σε όλα. Αν έχουμε να ταϊσουμε τα παιδιά, να πάμε στην δουλειά και να μαγειρέψουμε μην περιμένετε να τα έχουμε όλα στην εντέλεια.

Δεν μπορούμε να το παίζουμε άνετες και ταυτόχρονα  συναισθηματικές. Είμαστε γυναίκες και είμαστε συναισθηματικές και όταν θέλουμε να κλάψουμε θα κλάψουμε. Όταν θέλουμε να είμαστε άνετες θα είμαστε.Πιστέψτε μας.

Αυτά…Ζητάμε πολλά;Δεν νομίζω…

babyradio.gr- Κατερίνα Π.