Φοβάμαι .Τα παιδιά μου όμως με κάνουν πιο γενναία…

sunny_smile

Είμαι πολύ φοβιτσιάρα.

Με τρομάζουν πολλά πράγματα: τα έντομα, τα φίδια οι επικίνδυνοι άνθρωποι και πολλά άλλα.

Από τότε που έγινα μητέρα φοβάμαι ακόμη περισσότερο για τα παιδιά μου. Όμως κάθε μέρα που βλέπω τα παιδιά μου νιώθω μια εσωτερική δύναμη.

Νιώθω πως τα παιδιά μου με κάνουν λίγο πιο γενναία.

Πριν κάνω παιδιά φοβόμουν να μιλήσω δυνατά ή να τραγουδήσω σε κόσμο.Μετά τα παιδιά δεν φοβάμαι να κάνω γκριμάτσες και αστείες φάτσες να τραγουδήσω παιδικά τραγούδια και να φορέσω αστεία καπέλα και αυτιά.

Δεν με νοιάζει η γνώμη των άλλων. Πριν τα παιδιά η γνώμη των φίλων, της οικογένειάς μου και των απόλυτα αγνώστων με επηρέαζε πάρα πολύ.Πλέον εμπιστεύομαι την άποψη και το ένστικτό μου.Εγώ θα αποφασίσω τι είναι σωστό για τα παιδιά μου και τι όχι.

Τα παιδιά είναι αυτοθεραπεία μου. Φοβάμαι τα έντομα; Το παιδί έπιασε μια κατσαρίδα και έρχεται όλο καμάρι να μου την δείξει.Άρα πρέπει να το αντιμετωπίσω.Φοβάμαι να παρκάρω σε μέρη με πολύ κόσμο;Όλα τα μέρη που πηγαίνω με τα παιδιά μου είναι γεμάτα κόσμο.Με τα παιδιά αντιμετωπίζω κατάματα όλους τους φόβους μου.

Υψώνω το ανάστημά μου και δεν φοβάμαι. Πρέπει να υποστηρίξω τα δικαιώματα των παιδιών μου; Φωνάζω το δίκαιο και στηρίζω τα παιδιά μου με κάθε τρόπο.

Όταν κοιτάω τα παιδιά μου όλα είναι δυνατά. Υπήρχαν φορές που δεν μπορούσα να καταφέρω κάποια πράγματα και τα παρατούσα.Όταν έχω τα παιδιά μου νιώθω πως όλα είναι δυνατά.

Θέλω να τους δώσω τα πάντα και να δώσω χρώμα στα όνειρά τους.

Και θα τα καταφέρω!

babyradio.gr-Κατερίνα Π.

Αυτά είναι 18 πράγματα που άλλαξαν στη ζωή μου μετά τα παιδιά!

Αυτή η Μαμά που κρίνω πιο αυστηρά από όλες τις άλλες

Γιατί τα παιδιά χρειάζονται τους μπαμπάδες;