Είναι γνωστό ότι το τηγάνι… παχαίνει!
Αν αγαπάς τα παναρισμένα φαγητά αλλά μισείς τις θερμίδες τότε μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου σνίτσελ πανέ στο φούρνο!
Συστατικά
- 4 χοιρινά σνίτσελ μετρίου μεγέθους
- 2 αυγά
- 1/2 φλιτζ. γάλα ελαφρύ
- 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
- αλάτι, πιπέρι
- φρυγανιά
- ελαιόλαδο
Τρόπος μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ χτύπα τα αυγά με το γάλα.
- Πρόσθεσε λίγη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι.
- Βάλε σε ένα μπολ τα σνίτσελ και περίχυσέ τα με το μείγμα.
- Σκέπασέ τα και άφησέ τα μισή ώρα στο ψυγείο να τραβήξουν.
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Σε ένα πλατύ πιάτο άπλωσε αρκετή φρυγανιά.
- Βγάλε ένα-ένα τα σνίτσελ από το αυγό στη φρυγανιά να καλυφθούν καλά και από τις δύο πλευρές.
tlife.gr