Συνταγή:Κουλούρια Θεσσαλονίκης !

SV103209_thumb[29]

Υλικά
1/3 από τη ζύμη για ψωμί

σουσάμι

Εκτέλεση
Φτιάξτε ζύμη ψωμιού και χωρίστε κομματάκια σε μέγεθος
μεγάλου καρυδιού.Ανοίξτε κορδόνια.

SV108298

Περάστε τα από το σουσάμι,που έχετε προηγουμένως βρέξει,
ψεκάζοντάς το με λίγο νεράκι,για να κολλήσει καλά.

SV108300

Κλείστε τα βρέχοντας ελαφρά στην άκρη.

SV108301

Αραδιάστε σε ταψί.Αφήστε τα 20-30 λεπτά περίπου να
φουσκώσουν και ψήστε στους 180-200 βαθμούς μέχρι να
ροδίσουν.

SV108306

Μπορείτε να φυλάξετε στην κατάψυξη,κλεισμένα καλά σε
σακούλες τροφίμων, όσα σας περισσέψουν……

SV103209

Πηγή:magyreuontas.blogspot.gr