Τα καλύτερα μυστικά για την αντιγήρανση

antigiransi

Θέλετε να προλάβετε τα σημάδια του χρόνου; Προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε τις πρώτες ρυτίδες; Εδώ θα βρείτε πολλά μυστικά για αντιγήρανση με φυσικό τρόπο!

«Ποιο να είναι το μυστικό της;», είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό, όταν βλέπετε μια καλοστεκούμενη αγέραστη κυρία. Πώς διατηρεί τόσο λαμπερά τα μαλλιά της και το δέρμα της; Γιατί τα δόντια της είναι τόσο άσπρα;

Πιθανότατα κάπου εδώ όλες παρηγορούμε τον εαυτό μας, λέγοντας ότι τίποτα απο αυτά που βλέπουμε δεν είναι φυσικά, αλλά αποτέλεσμα ιατρικών παρεμβάσεων. Κι όμως δεν είναι πάντα έτσι!

Ύστερα από πολύωρη αναζήτηση στο διαδίκτυο σας βρήκαμε τα πιο εύκολα κόλπα, για να παραμείνετε για πάντα νέα. Καλά, όχι για πάντα, αλλά για περισσότερο χρονικό διάστημα!

Πώς να αντιμετωπίσω τα σημάδια του χρόνου;

Χρησιμοποιήστε σησαμέλαιο

Το πρωί που θα ξυπνήσετε, απλώστε σε όλο το σώμα σας έλαιο σουσαμιού. Κάντε μασάζ, για να απορροφηθεί πιο γρήγορα από την επιδερμίδα σας. Με αυτόν τον τρόπο, ενεργοποιείτε την κυκλοφορία του αίματος, μεταφέροντας περισσότερα θρεπτικά συστατικά στους ιστούς σας, που προλαμβάνουν τα «σπασίματα» και τις ρυτίδες. Στη συνέχεια, κάντε ντους. Θα λάμπει όλο σας το δέρμα!

Μουρουνέλαιο

Τα συμπληρώματα διατροφής που περιλαμβάνουν τα Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα έχουν πολλαπλά οφέλη. Για αρχή, βοηθούν στην καλύτερη υγεία της καρδιάς και τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Εκτός αυτού όμως, συντελούν στην ανάπτυξη λαμπερών μαλλιών και υγιούς δέρματος. Κι όπως ξέρετε, τα μαλλιά κι η επιδερμίδα προδίδουν την ηλικία σας. Οπότε φροντίστε τα όσο πιο πολύ μπορείτε.

Πιείτε γρήγορα τον καφέ σας

Γιατί; Επειδή έτσι δε λεκιάζει τα δόντια σας. Όσο πιο αργά πίνετε τον καφέ σας, τόσο περισσότερες στρώσεις χρωστικής κολλάνε πάνω στα δόντια, με αποτέλεσμα να κιτρινίζουν. Προσπαθήστε να τον πιείτε μέσα σε 1 ώρα!

Αποφύγετε το foundation

Ίσως από τα σημαντικά κόλπα για αντιγήρανση! Το δέρμα σας «τρώει» ό,τι του βάζετε. Όταν λοιπόν του βάζετε συνεχώς make up, το απορροφάει μέσα στα «σπασίματα» του προσώπου σας και κάνει τις ρυτίδες να εμφανιστούν πιο γρήγορα! Προτιμήστε να φοράτε concealer και μια ενυδατική με χρώμα.

Μη χρησιμοποιείτε χιλιάδες προϊόντα καθαρισμού

Τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου κάνουν το δέρμα σας πιο ξηρό, άρα και πιο επιρρεπές στο να εμφανίσει ρυτίδες. Το ιδανικό είναι να χρησιμοποιείτε το σαπούνι καθαρισμού και μία ενυδατική πρωί-βράδυ.

Scrub με ζάχαρη

Αντί να τρώτε λευκή ζάχαρη, που είναι υπεύθυνη για την πρόωρη γήρανση, φτιάξτε ένα σπιτικό προϊόν απολέπισης. Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας λάδι σώματος ή το αφροντούς σας μαζί με μία χούφτα ζάχαρη και τρίψτε απαλά. Δε θα πιστεύετε πόσο απαλό θα γίνει το δέρμα σας.

Φροντίστε τα μάτια σας

Όταν πριν σας είπαμε να χρησιμοποιείτε λίγα προϊόντα στο πρόσωπό σας, δεν εννοούσαμε να μη χρησιμοποιείτε κρέμα ματιών! Δοκιμάστε μια σύνθεση ελαφριά, όπως το gel, για να σας αναζωογονήσει και να σας δείχνει νεότερη!
Όπως καταλάβατε, ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε τη γήρανση προσώπου και σώματος είναι να προσέχετε τον εαυτό σας. Και νομίζουμε πως αυτά τα μυστικά ομορφιάς είναι πολύ εύκολα να τα ακολουθήσετε.

Πηγή: www.ediva.gr