Αυτοί είναι οι συνηθέστεροι λόγοι για τους οποίους μαλώνουν τα ζευγάρια!

couple-fighting

Εσύ μαλώνεις με τον σύντροφο σου? Εγώ πολύ… Και νομίζω πώς αν εσύ δεν μαλώνεις τότε είστε πολύ περίεργο ζευγάρι!

Τα ζευγάρια μαλώνουν συνήθως συχνά, άλλοτε για σοβαρούς και άλλοτε για γελοίους λόγους!

Ας δούμε του 10 συνηθέστερους λόγους για τους οποίους μαλώνει ένα ζευγάρι!

  1. Σεξ. Το σεξ αποτελεί έναν από τα θέματα για τα οποία το ζευγάρι μιλάει λιγότερο. Όταν όμως το συζητήσει θα γίνει καυγάς! Ο ένας θέλει περισσότερο, ο άλλος λιγότερο… Όπως και να χει μόλις πέσει το θέμα της σεξουαλικής ζωής στο τραπέζι, τα παράπονα που ακούγονται είναι πολλά! Και πάντα οδηγούν σε καυγά!
  2. Καθαριότητα/Συμμάζεμα. Σπάνια δυο άνθρωποι θα συμφωνήσουν για αυτό το θέμα… Αυτός που είναι πιο ακατάστατος θεωρεί τον άλλον υπερβολικό, ενώ ο πιο καθαρός μέσα στο σπίτι θεωρεί τον άλλον ακατάστατο και τσαπατσούλη… Το να γίνει αποδεκτή η συγκεκριμένη διαφορετικότητα των ζευγαριών είναι πολύ δύσκολο, καθώς οι συνέπειες της εμφανίζονται σε καθημερινή βάση. Οπότε μια λύση μένει… Καυγάς!
  3. Το ποιος θα πάρει την τελική απόφαση για τα παιδιά. Αν έχεις οικογένεια, οι περισσότεροι καυγάδες θα αφορούν τα παιδιά. Κάποτε αποφάσιζε ο πατέρας, μετά αποφάσιζε η μητέρα… Τώρα είναι πιο περίπλοκο. Οι γονείς ασχολούνται πολύ περισσότερο με την ανατροφή των παιδιών τους με αποτέλεσμα να πέφτουν σε διαφωνίες με το έτερον τους ήμισυ!
  4. Διακόσμηση του σπιτιού. Κάποτε ήταν και αυτό δουλειά της γυναίκας. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει, με αποτέλεσμα να έχουν και οι δύο άποψη για την διακόσμηση του σπιτιού – και είναι λογικό, μαζί μένουν στο σπίτι. Όταν όμως οι γνώμες και οι επιθυμίες συγκρούονται… Ναι, σωστά καταλάβατε… Πάλι καυγάς!
  5. Χρήματα. Ποιος βγάζει τα πιο πολλά; Πρέπει να υπάρχει κοινός λογαριασμός ή χωριστοί; Πώς μοιράζονται τα έξοδα και οι λογαριασμοί; Σε περίπτωση που ο ένας από τους δύο δεν δουλεύει, τι γίνεται; Πολλές ερωτήσεις, πολλοί καυγάδες….
  6. Συγγενείς. Η μητέρα σου δεν τον συμπαθεί. Ή ο πατέρας του είναι περίεργος, ή τα ξαδέρφια του είναι εκνευριστικά. όπως και να χει, η οικογένεια είναι πάντα πρόβλημα… Και καθώς δεν τους επιλέγουμε, αλλά παρόλα αυτά τους αγαπάμε, πάλι η συζήτηση θα καταλήξει σε καυγά!

Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή – babyradio.gr

Διαβάστε ακόμη:

Τα 3 μυστικά που χρειάζεται ένας γάμος για να κρατήσει !

Γιατί το να είσαι θεία είναι απλά υπέροχο!

Δεν χρειάζεται να λέμε πάντα σ’αγαπώ αρκεί να βρίσκουμε τρόπους να το δείχνουμε!