Υλικά:
2 ποτήρια αλεύρι
1 κουταλάκι μαγιά
1 κουταλάκι λάδι (για το κουτάλι, την ώρα που ετοιμαζόμαστε να τηγανίσουμε)
Εκτέλεση:
Διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό νερό. Προσθέτουμε το αλεύρι και ρίχνουμε σιγά σιγά χλιαρό νερό μέχρι να γίνει ένας σφιχτός χυλός.
Καίμε το λάδι στο τηγάνι και παίρνοντας χυλό με το κουτάλι το ρίχνουμε στο λάδι.
Το αφήνουμε να κοκκινίσει.
Τα περιλούζουμε με μέλι ή ζάχαρη.
Καλή όρεξη!
Βασιλειάδου Ευθυμία για το babyradio.gr