Μια προσευχή για τον άντρα που εύχομαι να παντρευτεί η κόρη μου…

Συχνά βρίσκω τον εαυτό μου να προσεύχεται για ανθρώπους που δεν έχω συναντήσει ποτέ.

Όμως αυτοί οι άγνωστοι άνθρωποι παίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο μέλλον της οικογένειάς μου και μια μέρα θα τους εμπιστεύομαι τις σκέψεις μου.

Προσεύχομαι λοιπόν για τον άντρα που εύχομαι να παντρευτεί το παιδί μου και να τον θεωρώ και εγώ σαν δικό μου γιο.

Θεέ μου,

Υπάρχει ένας νεαρός άνδρας κάπου που ίσως να μην έχω αντικρίσει ποτέ. Παίζει σε μια παιδική χαρά, κάθεται σε ένα εστιατόριο ή πετά πέτρες στην θάλασσα.

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ιδέα τι μπορεί να κάνει, ή πως είναι η ζωή του , ποια είναι η οικογένειά του, ή τις αξίες με τις οποίες μπορεί να μεγαλώνει. 

Αυτό το αφήνω σε εσένα Θεέ μου.

Αυτός ο νεαρός άντρας λοιπόν, μια μέρα θα παντρευτεί την κόρη μου. 

Προσεύχομαι λοιπόν  να τον περιβάλλεις με την αγάπη Σου. Να φέρεις στην ζωή του ανθρώπους που να πρεσβεύουν την αλήθεια Σου, την αγάπη Σου, τις αξίες Σου.

Κράτησέ τον ασφαλή. Κράτησέ τον αγνό. Κράτησέ τον ως παιδί Σου.

Ακόμη και τώρα προσεύχομαι να τον προετοιμάσεις για να αγαπήσει την κόρη μου , την μελλοντική του σύζυγο.  Σε παρακαλώ φρόντισε οι πράξεις του να οδηγήσουν στην αγάπη του για εκείνη.

Εύχομαι πάντα να αναζητά την φωνή Σου. Να ψάχνει τον λόγο Σου. Να σχεδιάζει την ζωή του σωστά. Να σχεδιάζει την ζωή του για την κόρη μου και τα παιδιά τους.

Σε εσένα εμπιστεύομαι την ζωή της κόρης μου και του μελλοντικού άντρα της. Εύχομαι όλα να πάνε σύμφωνα με το δικό Σου σχέδιο.

Σε ευχαριστώ Θεέ μου.

 babyradio.gr- Γεωργία Τ.

Αποχαιρετώντας την μαμά μου…

«Γιατί δεν σε αγαπώ όπως παλιά…»

Πώς επηρεάζουν τη ζωή μας οι 9 μήνες μέσα στην κοιλιά;