Σαν χθες μου φαίνεται που σε αντίκρισα για πρώτη φορά…

Photo-3870F30D-03D8-420E-905F-C1CE9AFA43D6-20120823-105019-2048-1024x768

Παιδάκι μου, 

Σήμερα γιορτάζουμε τα γενέθλιά σου. Έγινες κιόλας δυο!

Σε περιμέναμε να έρθεις αρκετές ώρες μέσα στο μαιευτήριο και ήρθες τελικά στην αγκαλιά μας μετά από αρκετές ώρες. Όταν σε αντίκρισα ένιωσα την ζωή μου να αλλάζει και την καρδιά μου να γεμίζει αγάπη.

Σε αγάπησα από το πρώτο δευτερόλεπτο επειδή ήσουν το μωράκι  μου. Σου υποσχέθηκα από την πρώτη στιγμή πως θα σε αγαπώ πάντα με όλη μου την ψυχή και θα κάνω τα πάντα για εσένα. Υποσχέθηκα πως θα προστατεύω πάντα και θα είμαι πάντα δίπλα σου για ότι με χρειαστείς.

Και όμως έγινες δυο χρονών σήμερα!

Περάσαμε δυο χρόνια γεμάτα χαρά, συγκίνηση, κλάματα και πολλές απορίες. Δεν ξέραμε πως είναι να είσαι γονιός. Δεν ξέραμε πως να σε κάνουμε μπάνιο και φοβόμασταν μην πάθεις κάτι. Δεν ήξερα πως να σε ταϊσω και πως να θηλάσω. Με εσένα η πρώτη  φορά είναι συναρπαστική. Έβγαλες τα πρώτα σου δοντάκια, έκανες τα πρώτα σου βήματα και είπες τις πρώτες σου λεξούλες. Σήμερα φωνάζεις “μαμά” και “μπαμπά” και λες ολόκληρες λεξούλες. Ποτέ δεν περίμενα πως αυτές οι λέξεις θα ακούγονται σαν μουσική κάθε φορά που τις ακούω από εσένα.

Πριν δυο χρόνια φοβόμασταν να σε  ντύσουμε για να μην κάνουμε ζημιά στο κορμάκι σου. Σήμερα έχεις μεγαλώσει αρκετά και διαλέγεις τα αγαπημένα σου μπλουζάκια και παπούτσια δείχνοντάς τα με το χεράκι σου. 

Όταν ήσουν μωράκι προσπαθούσα να επικοινωνήσω μαζί σου και κρυβόμουν πίσω από ένα μαξιλάρι για να σε κάνω να χαμογελάσεις. Σήμερα παίζουμε κρυφτό μαζί και σε βρίσκω στις πιο απίθανες κρυψώνες.

Κάθε μέρα μου φαίνεται ότι μεγαλώνεις και πως αντικρίζω έναν νέο άνθρωπο. Εύχομαι κάθε χρόνο να γιορτάζουμε τόσο χαρούμενα τα γενέθλιά σου όπως σήμερα.

Σ’αγαπάμε πολύ και μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου θα σε αγαπάμε ακόμη περισσότερο…

babyradio.gr- Γκαλίτσιου Μαριάννα

Μαμά να είσαι εκεί κάθε στιγμή…

Βρέθηκε λύση στο άγχος του αποχωρισμού…

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από μια εργαζόμενη μαμά…