Περιμένει να γίνει μπαμπάς και ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο!

μπαμπάς

Περιμένει να γίνει μπαμπάς και ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο!

Όλα τα έχει φροντίσει ο Στέλιος Κρητικός για την ημέρα που θα υποδεχτεί το μωράκι του! Ο γνωστός ηθοποιός, ξεκίνησε πυρετωδώς τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο! Μα, πόσο τυχερή η σύζυγος και μέλλουσα μανούλα Κάτια Παπαδοπούλου!

VKRHSTIKS017021

Ο Στέλιος που γνωρίσαμε στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή στο «Mega με Μία» θέλει όλα να είναι στην εντέλεια για τη μεγάλη μέρα. Έτσι, έχει επιμεληθεί πολύ προσεχτικά ένα- ένα τα πράγματα που θα απαρτίζουν τη διακόσμηση του δωματίου της μικρής Κόμισσας! Τρανή απόδειξη; Η χειροποίητη κούνια της!

VKRHSTIKS0170205

Ακόμα δεν γεννήθηκε η κόρη του και ο ηθοποιός μαζεύει τα προικιά της!

«Έτοιμη και η κούνια μας, χειροποίητη από τον θείο Ηλία», έγραψε ο περήφανος μπαμπάς στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και τον απαθανάτιζε να ποζάρει πίσω από τη ολόλευκη κούνια της κορούλας του! Στέλιο, επειδή στο παιδικό δωμάτιο δεν βλέπουμε κάτι άλλο πέρα από την κούνια, ελπίζουμε να έχεις φροντίσει και για τα υπόλοιπα έπιπλα του δωματίου και να μην δώσεις τώρα την παραγγελία στον θείο Ηλία, γιατί τα χειροποίητα θέλουν τον χρόνο τους για να είναι έτοιμα!

VKRHSTIKS01

Η σύζυγος του ηθοποιού έχει μπει στο μήνα της και το ευτυχισμένο ζευγάρι μετράει αντίστροφα για τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλίτσα τους τη μικρή τους κορούλα! ΟΣτέλιος Κρητικός, έχει ακόμα δύο γιους, τον 15χρονο Μιχαήλ Άγγελο και τον 12χρονο Άρη από τον γάμο του με τη Μαρίτα Στασινού.

Με το καλό!

Πηγή: marymary.gr

Διαβάστε ακόμη:

Στέλιος Κρητικός – Κάτια Παπαδοπούλου: Σε ενάμιση μήνα θα γίνουν γονείς!

Πασίγνωστος ηθοποιός είναι ένας στοργικός μπαμπάς!