Αποστόλης Τότσικας: Μιλάει για την πατρότητα και για την βάφτιση των διδύμων!

Αποστόλης Τότσικας: Μιλάει για την πατρότητα και για την βάφτιση των διδύμων!

Αποστόλης Τότσικας

Ο γνωστός ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας, μπαμπάς δύο υπέροχων διδύμων 7 μηνών, μιλάει σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τη ζωή με τα μωρά και τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη.

Με αφορμή τη νέα του κινηματογραφική ταινία Short Fuse, ο νεαρός μπαμπάς έδωσε συνέντευξη για εβδομαδιαίο περιοδικό και φωτογραφήθηκε από το φακό, τίνος άλλου, της αγαπημένης του Ρούλας Ρέβη.

Η δημοσιογράφος του περιοδικού βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει τον 33χρονο ηθοποιό για τη ζωή με τα δίδυμα και εκείνος είπε ότι ανυπομονεί να τα ακούσει να τον λένε μπαμπά και ότι η πατρότητα τον έχει αλλάξει ως άνθρωπο.

Είπε χαρακτηριστικά: «Αρχίζεις και ευαισθητοποιείσαι πιο πολύ. Ξυπνάει μέσα σου το ένστικτο της προστασίας και της αγάπης. Σίγουρα είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος στη ζωή του και ό,τι πιο ωραίο μπορεί να του συμβεί».

rsz_totsikas1

Το ζευγάρι των ευτυχισμένων γονιών ετοιμάζεται να βαπτίσει το αγοράκι και το κοριτσάκι του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με νονές τη φωτογράφο Μάρα Δεσύπρη και τη στυλίστρια Ντάντα Ιωαννίδου ενώ τα ονόματα που θα τους δοθούν είναι Άγγελος-Μιχαήλ και Ειρήνη-Χρυσή.

Να τα χαίρονται τα διδυμάκια!

Πηγή: mytwins.gr

Διαβάστε ακόμη:

Baby Boom στην ελληνική showbiz – Έγιναν γονείς οι…

Σάκης Ρουβάς: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του