Σε λίγο γεννάει: Οι δύσκολες ώρες πριν από τον τοκετό!

Σε λίγο γεννάει: Οι δύσκολες ώρες πριν από τον τοκετό!

Σε λίγο γεννάει

Λίγο οι ζέστες, λίγο οι εξάψεις της εγκυμοσύνης και δικαιολογημένα η Δέσποινα Καμπούρη αναστενάζει και βογκάει λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της! Μα καλά, βρε αγαπημένε σύζυγε Βαγγέλη Ταρασιάδη φέρε έναν ανεμιστήρα στη μητέρα του παιδιού σου! Δεν την βλέπεις πως έχει «λιώσει» η έρμη;

Γιατί αναστενάζει η μέλλουσα μανούλα λίγο πριν τον τοκετό;

«Αααχ βααααχ ουφφφφ.……», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram  και την απαθανάτιζε ταλαιπωρημένη από τον καύσωνα να χύνεται κυριολεκτικά στον καναπέ του σπιτιού της, με τα πόδια πάνω στο τραπεζάκι μέσης. Οι διαδικτυακοί φίλοι της, όπως ήταν φυσικό, έσπευσαν να της συμπαρασταθούν, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που της ευχήθηκαν «με ένα πόνο» μιας και η μεγάλη ημέρα πλησιάζει!

Λίγο αργότερα ακόμη ένα στιγμιότυπο ήρθε για να μας δείξει ότι ο ζέστες έχουν πιάσει για τα καλά τη Δέσποινα, αφού τα βογκητά συνεχίστηκαν! «Γεννάς κι εσύ μέσα στο καλοκαίρι; Τότε με νιώθεις!», ρώτησε ρητορικά η μέλλουσα μανούλα τους διαδικτυακούς της φίλους στη λεζάντα της δεύτερης φωτογραφίας που ανέβασε.

Γιατί αναστενάζει η μέλλουσα μανούλα λίγο πριν τον τοκετό;

Δέσποινα, κάνε λίγο υπομονή! Η μεγάλη μέρα πλησιάζει! Και οι τελευταίες δύσκολες ώρες που βιώνεις λίγο πριν τον τοκετό, θα διαγραφούν αυτόματα από τη μνήμη σου, όταν θα κρατάς στα χέρια το μωράκι σου!

Πηγή: marymary.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ελληνίδα top model απέκτησε δίδυμα με παρένθετη μητέρα

Μαρία Μενούνος: Το συγκινητικό της μήνυμα μετά την τρίτη εξωσωματική.