Ποια Ελληνίδα celebrity επιβεβαίωσε πως διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της;

Ποια Ελληνίδα celebrity επιβεβαίωσε πως διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της;

επιβεβαίωσε πως διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης

Όλα όσα είπε η…

Η Βάσω Κολλιδά διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. Το γνωστό μοντέλο θα γίνει σε λίγους μήνες μανούλα για δεύτερη φορά.

Η ίδια μίλησε στο People για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε πώς αισθάνεται με αυτήν; «Με τον Γιάννη είμαστε τρισευτυχισμένοι γιατί το θέλαμε πολύ. Θέλαμε ο γιος μας ο Γιώργος να αποκτήσει σύντομα αδελφάκι. Ήταν επιθυμία και των δυο μας».

Θεωρεί ότι τα δυο παιδιά δημιουργούν ισορροπία; «Επειδη έχουμε και οι δυο αδέλφια γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για τη ζωή μας. Ναι, φέρνει ισορροπία σε ένα σπίτι. Έτσι, το ιδανικό για εμάς είναι καιτο παιδάκι μας να έχει μια παρεούλα στη ζωή του.»

Πώς βιώνει το ταξίδι με την δεύτερη εγκυμοσύνη; «Σε σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη είμαι πιο υποψιασμένη για το τι θα ακολουθήσει. Έχω απίστευτη λαχτάρα για το νέο μέλος της οικογένειας μας.»

Τώρα αγχώνεται περισσότερο; «Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν πιο φοβισμένη. Στην δεύτερη νιώθω πιο χαλαρή και να σου πω την αλήθεια δεν προσέχω και πολύ.»

Γνωρίζει το φύλο του παιδιού, εκείνη τι θα ήθελε; «Είμαι σχεδόν τεσσάρων μηνών αλλά ακόμα δεν έχω δει το φύλο του παιδιού. Δεν σου κρύβω ότι θα μου άρεσε και ένα κοριτσάκι, γιατί φαντάζομαι ότι θα είναι τελείως διαφορετικό όσον αφορά στην ανατροφή του. Και αυτό είναι κάτι που αποτελεί πρόκληση και για τους δυο μας.»

Πηγή: faysbook.gr

Διαβάστε ακόμη:

Έδωσαν μάχη για να γίνουν γονείς:«Η γυναίκα μου έκανε ενέσεις κάθε μέρα!»

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Τα φιλιά τους στη Νάξο και η γκρίνια της μικρής Μαρίνας!