Εξαφάνισε τους μαύρους κύκλους με τον πιο εύκολο τρόπο!

Εξαφάνισε τους μαύρους κύκλους με τον πιο εύκολο τρόπο!

Εξαφάνισε τους μαύρους κύκλους

Τώρα το καλοκαίρι που η φυσική μας ομορφιά πρωταγωνιστεί είναι καλό να περιποιούμαστε λίγο παραπάνω την επιδερμίδα μας. Ποια από εμάς θέλει να «παστώνεται» με τις ώρες με make up και κονσίλερ τώρα που οι θερμοκρασίες αγγίζουν κόκκινο και με το παραμικρό που θα βρεθούμε σε έναν χώρο χωρίς κλιματισμό, το μακιγιάζ θα αρχίσει να καταρρέει και να λιώνει…! Και ωραία, βολευόμαστε να αντικαταστήσουμε το make up μας με ένα αντηλιακό με χρώμα! Με το κονσίλερ, όμως, και τους μαύρους κύκλους το γίνεται; Το μοναδικό πράγμα που σε απασχολεί είναι αυτό και ευτυχώς αντιμετωπίζεται εύκολα!

Φτιάξε μόνη σου εύκολα και γρήγορα ένα «μαγικό» μείγμα με σπιτικά υλικά για να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Βούτυρο κακάο για σέξι λάμψη στο δέρμα χωρίς ραγάδες και ρυτίδες!

Θα χρειαστείς

  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 4 κουταλιές γιαούρτι

Εκτέλεση

Σε ένα μούλτι, αφού πλύνεις πολύ καλά τον μαϊντανό, τοποθέτησε τα δύο υλικά και «χτύπησε» τα μέχρι να γίνουν πάστα. Βούτηξε λίγο βαμβάκι στο μείγμα που μόλις έκανες, κλείσε τα μάτια σου και τοποθέτησε το στηους μαύρους κύκλους. Άφησε το προϊόν να δράσει για 15 λεπτά και αφαίρεσε το μα μπόλικο νερό. Επανέλαβε 3 φορές την εβδομάδα και πες «αντίο» στους σπαστικούς μαύρους κύκλους που έχουν κατασκηνώσει κάτω από τα ματάκια σου!

Πηγή:marymary.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ραγάδες τέλος! Φτιάξτε το θαυματουργό λαδάκι που θα τις εξαφανίσει!

Για τις ρυτίδες των μαμάδων: 3 μέθοδοι απομάκρυνσης με σειρά αποτελεσματικότητας!