Πρώτη φορά Μαμά: «Θέλω να καταγράψω κάθε στιγμή της πρώτης μου εγκυμοσύνης»

Πρώτη φορά Μαμά: «Θέλω να καταγράψω κάθε στιγμή της πρώτης μου εγκυμοσύνης»

Πρώτη φορά Μαμά

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της αν και δεν είναι όλες οι μέρες εύκολες, όπως μας λέει. Η Χριστίνα Αλούπη έχει μπει στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της περιμένοντας το πρώτο της παιδάκι και καθώς αυτό το διάστημα κάνει διακοπές στη Χαλκιδική εχθές ανέβασε μια νέα φωτογραφία.

1

Μπροστά στον καθρέφτη του δωματίου της, με το κινητό στο χέρι και φορώντας ένα μικρό μαύρο μαγιό, αποθανατίζει γα άλλη μια φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα, θέλοντας να καταγράψει κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της, όπως έγραψε.

Καταγραφή

Προσπαθώ να συλλάβω κάθε στιγμή της πρώτης εγκυμοσύνης μου, ώστε να μην ξεχάσω ποτέ αυτό το μαγικό ταξίδι μέχρι να φέρω στον κόσμο το παιδάκι μου. Δεν είναι ένα εύκολο ταξίδι. Δεν αισθάνομαι πάντα υπέροχα. Οι αλλαγές μερικές φορές με τρομάζουν. Προσπαθώ όμως να αγαπήσω το σώμα μου, καθώς αλλάζει και να αγκαλιάσω αυτές τις αλλαγές, αν και δεν είναι πάντα εύκολο. Μοιράζομαι αυτό το ταξίδι μαζί σας μέσα από τις φωτογραφίες μου, γιατί πιστεύω πως η εγκυμοσύνη είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζεις κι όχι να κρύβεσαι πίσω από φαρδιά ρούχα, σαν να ντρέπεσαι για το σώμα σου που κυοφορεί. Αγαπήστε το σώμα σας εγκυμονούσες γυναίκες και αγκαλιάστε αυτό το υπέροχο ταξίδι. Παρεμπιπτόντως, αισθάνομαι σαν μπαλόνι, αλλά τουλάχιστον έμαθα να αυτοσαρκάζομαι!!

Πηγή: mommyandthecity.gr

Διαβάστε ακόμη:

Αλίκη Κατσαβού: Προγραμματισμένο ραντεβού για να γεννήσει σήμερα!

Ζέτα Δούκα: Τι λέει για την φωτογραφία του θηλασμού που προκάλεσε αντιδράσεις;

Στα άκρα η κόντρα του πρώην ζευγαριού. Πόλεμος μηνύσεων για τα παιδιά!