Υλικά:
- 2 φύλλα σφολιάτας
- 1 φλ ζάχαρη κρυσταλλική
- 4 κγ κανέλα
Εκτέλεση:
Απλώνουμε το 1ο φύλλο σφολιάτας και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα. Ρολάρουμε κατά μήκος και κόβουμε λεπτές φέτες των 3 εκ περίπου.
Επαναλαμβάνουμε και για το 2ο φύλλο
Στρώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 250 C για 8′ .
Διαβάστε ακόμη:
- Τα πιο νόστιμα, νηστίσιμα, Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με κανέλα και πορτοκάλι!
- Μυστικά tips για να πετύχεις τα τέλεια Μελομακάρονα!
- Φτιάξτε ένα γιγάντιο Kit Kat για τα παιδικά πάρτυ με 2 υλικά!