Κεκάκια με μήλο και τσάι του βουνού…για να πάρει μαζί του στο σχολείο!
Υλικά:
2 μηλα
1 ποτήρι ελαιόλαδο
1 ποτήρι τσάι
400 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
100 γρ. Άχνη Ζάχαρη
25 γρ. baking powder
1/2 κουταλάκι κανέλα
1/2 κουταλάκι αλάτι Ιμαλαϊων
400 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
100 γρ. Άχνη Ζάχαρη
25 γρ. baking powder
1/2 κουταλάκι κανέλα
1/2 κουταλάκι αλάτι Ιμαλαϊων
Ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά μέχρι να έσουμε ένα παχύρευστο μείγμα για κέικ.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κυβάκια και τους βάζουμε λίγο λεμόνι για να μην μαυρίσουν. Τα βάζουμε σε ατομικά φορμάκια στον φούρνο για 20-25 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Extra tip: Δεν γεμίζουμε τα maffins μέχρι επάνω γιατί θα φουσκώσουν.
Πηγή: bletsas.gr