10 χρήσιμες συμβουλές για το ψήσιμο του αρνιού στη σούβλα
[babyPostAd]Αν δεν δώσετε τη σούβλα στο χασάπη και αποφασίσετε να ψήσετε μόνοι σας το αρνί, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και δεν θα χάσετε. Οι οδηγίες από τον μετρ του είδους, Δημήτρη Κωστάκο, ιδιοκτήτη της ταβέρνας “Τα Βλάχικα” στη Βάρη είναι παραπάνω από πολύτιμες.
1. Τοποθετείτε το αρνί σε πάγκο, περνάτε τη σούβλα από την ουρά και τη βγάζετε από το κεφάλι.
Δένετε πρώτα τα χεράκια μεταξύ τους και ύστερα τα στερεώνετε με τον σπάγκο πάνω στη σούβλα και γύρω από το σβέρκο του αρνιού. Ύστερα δένετε τα ποδαράκια μεταξύ τους και τα στερεώνετε με τον σπάγκο πάνω στη σούβλα.
Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στο olivemagazine.gr