Το νόημα της ζωής γράφεται με 4 γράμματα!

Το νόημα της ζωής γράφεται με 4 γράμματα!

DSCN2742

Όπου και να ψάξουμε θα βρούμε συμβουλές.

Συμβουλές ομορφιάς, συμβουλές υγείας, συμβουλές διαπαιδαγώγησης και πολλά άλλα.

Τότε λοιπόν σκεφτόμουν: Γιατί να ψάχνουμε άλλα πράγματα ενώ δεν έχουμε βρει το πραγματικό νόημα της ζωής; Θα μου πείτε ανάμεσα σε τόσα εκατομμύρια ανθρώπους, εσύ το βρήκες; Όχι βέβαια!

[babyPostAd]Απλά εγώ είμαι εδώ για να υποδεικνύω το αυτονόητο.

Το νόημα της ζωής γράφεται με 4 γράμματα: Χ-Α-Ρ-Α!  Χαρά!

Καθημερινά αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα συναισθηματικά, σωματικά και οικονομικά. Όμως πρέπει να σκεφτούμε το εξής: Όλα όσα υποχρεούμαστε να κάνουμε κάθε μέρα, έτσι και αλλιώς θα πρέπει να τα κάνουμε. Γιατί λοιπόν να μην τα κάνουμε με χαρά; Η αλήθεια είναι πως δεν χαίρεσαι και τόσο πολύ όταν έχεις να πλύνεις μια στοίβα πιάτα αλλά μπορείς να βάλεις λίγη μουσική για να το κάνεις με ανεβασμένη διάθεση.

Μην αφήνετε λοιπόν τα αρνητικά συναισθήματα να σας κατακλύζουν. Κάντε αυτά που έχετε να κάνετε, με διαφορετική στάση ζωής και χαμόγελο.

Η χαρά βρίσκεται σε διάφορες μορφές στην ζωή μας. Για να νιώσουμε χαρούμενοι δεν σημαίνει πως οι συνθήκες θα είναι ιδανικές, εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι και θα γίνουμε χαρούμενοι επειδή το περιμένουμε ή το απαιτεί η περίσταση.

Μπορεί να νιώσουμε χαρούμενοι σε οτιδήποτε κάνουμε ή οπουδήποτε βρισκόμαστε, αρκεί να θέλουμε. Ένα οικογενειακό δείπνο, μια αγκαλιά απ’ τα παιδιά μας , ένα φιλί από τον άντρα μας μπορούν να αλλάξουν τα πάντα χωρίς να είναι όλα τέλεια.

Η χαρά είναι μεταδοτική – με την καλή έννοια! Αν εμείς είμαστε χαρούμενοι τότε μπορούμε να κάνουμε και τους άλλους χαρούμενους. Αν επιλέξετε την χαρά αντί για την μιζέρια, τότε θα επηρεάσετε θετικά και τους ανθρώπους γύρω σας. Δώστε την χαρά για να την λάβετε πίσω στο διπλάσιο.

Είδατε που δεν είναι και τόσο δύσκολο να νιώσετε καλύτερα; Μια τόσο απλή λέξη μπορεί να κάνει θαύματα στην ζωή μας. 

Δώστε λοιπόν στον εαυτό σας και στους γύρω σας…Αξίζει τον κόπο!

babyradio.gr- Γκαλίτσιου Μαριάννα

Διδάξτε τα παρακάτω στο παιδί σας πριν την ηλικία των 12!

Αυτός ο άντρας θα σας αγαπάει για πάντα αν…

Μια έκτρωση σου αλλάζει τη ζωή