Αγαπητές φίλες μαμάδες, αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω babysitting στα παιδιά σας…

poyen6h0oo

Ακούστε , το καταλαβαίνω ότι τα παιδιά είναι παιδιά.

Καταλαβαίνω ότι έχουν απίστευτη ποσότητα ενέργειας  που δεν σταματά ποτέ.  Καταλαβαίνω επίσης ότι είναι απρόβλεπτα. Όμως το ότι έχεις παιδιά και είσαι φιλική με όλα τα παιδιά δεν σε μετατρέπει  αυτόματα σε baby sitter όλων των παιδιών του κόσμου.

Φυσικά και θα οργανώσω πάρτι γενεθλίων, μαζώξεις και διάφορες συγκεντρώσεις όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιτρέψω στα παιδιά σας να μου διαλύσουν το σπίτι μου.

Πολλές φορές όμως αν μπορώ να αποφύγω μια μάζωξη στο σπίτι μου φροντίζω να την αποφεύγω. Αν είναι να παίξουν τα παιδιά μας θα προτιμήσω να βρεθούμε σε κάποιον δημόσιο χώρο ή παιδότοπο ή οπουδήποτε αλλού.

Δεν με πειράζει μαζί με τα παιδιά μου να πάρω και τα δικά σας σε έναν παιδότοπο ή στο λούνα παρκ,  επειδή όταν θα έχουν υπερένταση θα εκτονωθούν σε πολλά από τα ωραία παιχνίδια που έχει εκεί και όχι στα βάζα ή στα έπιπλα του σπιτιού μου.  Δεν στέκομαι μόνο στα υλικά  αγαθά αλλά δούλεψα πολύ σκληρά για να τα καθαρίσω και για να τα αποκτήσω.

Στα παιδιά μου όταν κάνουν μια ζημιά στο σπίτι μας μπορώ να τα μαλώσω, όμως τα δικά σας δεν μπορώ. Επίσης όταν κάνουν ζημιά στο σπίτι μου δεν τα μαλώνετε ούτε εσείς και αυτό με εκνευρίζει ακόμη πιο πολύ.

Το ξαναλέω.

Αγαπώ τα παιδιά σας και τα δικά μου. Όμως αγαπώ και το σπίτι μου.  Δεν είναι ούτε βίλα ούτε παλάτι. Είναι το σπίτι  μου.  Εννοείται πως δεν πρόκειται να ζητήσω babysitting από εσάς επειδή δεν θέλω να νιώσετε όπως νιώθω.

Μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να αλλάξω γνώμη αλλά προς το παρόν δεν θα κάνω babysitting στο σπίτι μου…

babyradio.gr- Γεωργία Τ.

Πτώση του αιματοκρίτη και αναιμία στην εγκυμοσύνη!

“Μεγαλώνεις μάτια μου….”

Γιατί δεν θα πάω στην Ανάσταση με τα παιδιά μου…