Πώς θα καταλάβετε αν περιμένετε κοριτσάκι;

Πώς θα καταλάβετε αν περιμένετε κοριτσάκι;

oduaimages

Αν έχετε ένα σπίτι γεμάτο τεστοστερόνη και καμαρώνετε τους γιους σας αλλά κρυφά μέσα σας παρακαλάτε για ένα κοριτσάκι ήρθε η ώρα να μάθετε πως μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες προκειμένου να αποκτήσετε κοριτσάκι.

[babyPostAd]Αρχικά πρέπει να ξέρετε ότι κάθε χρόνο γεννιούνται περισσότερα αγόρια οπότε οι πιθανότητες να αποκτήσετε κοριτσάκι είναι έτσι κι αλλιώς χαμηλότερες. Για παράδειγμα αν υποθέσουμε ότι γεννιούνται σε μια χώρα 200 παιδιά κάθε μέρα, τα 106 θα είναι αγόρια και τα 94 θα είναι κορίτσια.

Έγκυος στο δεύτερο παιδί. Πώς προετοιμάζω το μεγάλο μου παιδί για την “άφιξη του νέου μέλους”;

Οι ορμόνες σας παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην απόκτηση ενός παιδιού. Αν υπερισχύσουν οι δικές ορμόνες σημαίνει πως θα έχετε κοριτσάκι αν υπερισχύσουν οι ορμόνες του συντρόφου σας τότε θα αποκτήσετε αγοράκι.

Ωραία αυτά τα ξέρετε. Ποιες είναι οι πιθανότητες να αποκτήσετε κοριτσάκι και μπορείτε να τις αυξήσετε;

Υπάρχουν πολλά προϊόντα που υπόσχονται πως μπορούν να καθορίσουν το φύλο του παιδιού σας αλλά δεν έχουν απόλυτη ακρίβεια εννοείται. Αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες να αποκτήσετε κοριτσάκι κατά 50% πρέπει να υποβληθείτε σε εξωσωματική γονιμοποίηση έτσι ώστε να επιλέξει ο γιατρός σας τις σωστές ορμόνες και τα σωστά ωάρια και σπερματοζωάρια που καθορίζουν το φύλο.

Επίσης σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Berkeley έχετε λιγότερες πιθανότητες να αποκτήσετε αγοράκι αν βιώνετε οικονομικές δυσκολίες ή το περιβάλλον σας βιώνει οικονομική αναστάτωση. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε έχετε περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσετε κοριτσάκι λοιπόν!

Όλα τα παραπάνω αποτελούν έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια που πραγματοποιήθηκε σε 1000 ζευγάρια και σκοπός της έρευνας ήταν να υπολογίσει κατά προσέγγιση τις πιθανότητες σύλληψης κοριτσιών έναντι των αγοριών.

Κατερίνα Π. για το babyradio

Διαβάστε ακόμη:

Δεύτερο παιδί – Υπάρχει Κατάλληλη Διαφορά Ηλικίας με το Πρώτο;

Τέσσερα πράγματα που θα κάνετε διαφορετικά όταν έρθει το δεύτερο παιδί