Η εγκυμονούσα Ελιάνα Χρυσικοπούλου φωτογραφίζεται με την κορούλα της και κάνει τον απολογισμό της για το 2016!

Η εγκυμονούσα Ελιάνα Χρυσικοπούλου φωτογραφίζεται με την κορούλα της και κάνει τον απολογισμό της για το 2016!

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου η οποία περιμένει το δεύτερο παιδάκι της είναι πια μόνιμη συνεργάτιδα της Ελένης, κάνει τον απολογισμό της για το 2016 και στέλνει τις ευχές τις για το νέο έτος! 

[babyPostAd]”Νιώθω πως ανήκω σε μια μικρή μειοψηφία ανθρώπων που δεν σιχτιρίζουν το 2016, δεν εύχονται να φύγει, να πάει στον αγύριστο, δεν περιμένουν τι και πώς το 2017 μπας και τα πράγματα γίνουν καλύτερα. Δεν ξέρω γιατί αισθάνομαι έτσι. Θεωρητικά ήταν όντως μια ψιλοχάλια χρονιά, σε παγκόσμιο επίπεδο άθλια, σε εθνικό επίπεδο δράμα. Αλλά τείνω να πιστεύω πως τις χρονιές μέσα μας τις ζυγίζουμε κυρίως με κριτήρια προσωπικά και, παρότι αντιμετώπισα αρκετές δυσκολίες μέσα στο 2016, ήταν μια χρονιά που εγώ και όσοι αγαπώ είχαμε υγεία – και αυτό τα τελευταία χρόνια συνειδητοποιώ πως δεν ειναι καθόλου αυτονόητο. Μάλλον όσο μεγαλώνω γίνομαι ολιγαρκής. Ή υπερβολικά αισιόδοξη. Ή υπερβολικά απαισιόδοξη. Άλλωστε, οπως ελεγε ο Τζακ Νίκολσον στην ομώνυμη ταινία, “what if this is as good as it gets?”. Καλή χρονιά σε όλους ?”

Νιώθω πως ανήκω σε μια μικρή μειοψηφία ανθρώπων που δεν σιχτιρίζουν το 2016, δεν εύχονται να φύγει, να πάει στον αγύριστο, δεν περιμένουν τι και πώς το 2017 μπας και τα πράγματα γίνουν καλύτερα. Δεν ξέρω γιατί αισθάνομαι έτσι. Θεωρητικά ήταν όντως μια ψιλοχάλια χρονιά, σε παγκόσμιο επίπεδο άθλια, σε εθνικό επίπεδο δράμα. Αλλά τείνω να πιστεύω πως τις χρονιές μέσα μας τις ζυγίζουμε κυρίως με κριτήρια προσωπικά και, παρότι αντιμετώπισα αρκετές δυσκολίες μέσα στο 2016, ήταν μια χρονιά που εγώ και όσοι αγαπώ είχαμε υγεία – και αυτό τα τελευταία χρόνια συνειδητοποιώ πως δεν ειναι καθόλου αυτονόητο. Μάλλον όσο μεγαλώνω γίνομαι ολιγαρκής. Ή υπερβολικά αισιόδοξη. Ή υπερβολικά απαισιόδοξη. Άλλωστε, οπως ελεγε ο Τζακ Νίκολσον στην ομώνυμη ταινία, “what if this is as good as it gets?”. Καλή χρονιά σε όλους ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eliana Chrysikopoulou (@elianoula) στις


Babyradio

Διαβάστε ακόμη:

O Σάκης Ρουβάς αποχαιρέτησε το 2016 με τη πιο γλυκιά φωτογραφία του μωρού του!

Η αγαπημένη της φωτογραφία από το μαιευτήριο και οι ευχές για το 2017

Γενέθλια για τον Κώστα Βουτσά – Έξοδος με τη γυναίκα και τον γιο τους