ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Αρχική Beauty Tips Αυτό είναι το Κούρεμα που δεν Φεύγει Ποτέ από τη Μόδα!

Αυτό είναι το Κούρεμα που δεν Φεύγει Ποτέ από τη Μόδα!

Αυτό είναι το Κούρεμα που δεν Φεύγει Ποτέ από τη Μόδα!

Κούρεμα

Μπορείς να λουστείς, να εφαρμόσεις ένα gel, να γίνει σπαστό και να υιοθετήσεις ένα sexy & modern hairlook. Από την άλλη μπορεί να τα στεγνώσεις και να κάνεις ένα αυστηρό ίσιωμα και να έχεις ένα απόλυτα chic & classic look. Το καρέ μαλλί ή αλλιώς το bob hairstyle είναι αναμφισβήτητα το πιο μοντέρνο-διαχρονικό κούρεμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, από την πιο εναλλακτική-rock μέχρι την πιο κλασσική-preppy. 

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

[babyPostAd] Ανάλογα με την υπόλοιπη εμφάνιση επιλέγουμε το χτένισμα που μας ταιριάζει και το έχουμε έτοιμο μέσα σε λίγα λεπτά. Βασική προϋπόθεση να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς.

Ακόμα και οι celebrities, Cara delevingne, Khloe Kardashian, Olivia Wilde λένε ΝΑΙ στα καρέ μαλλιά, τα οποία δεν ήρθαν για να μείνουν. Ήταν, είναι και θα παραμείνουν για πάντα in-fashion.

Αν θες λοιπόν μία αλλαγή, μη σκέφτεσαι αν πρέπει να κάνεις καρέ τα μαλλιά σου. Βρες απλά τη γραμμή που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει και ο κομμωτής σου, αλλά ρίξε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες και χρησιμοποίησε κάποιο από τα κουρέματα των fashionistas ως reference, στο κομμωτήριο.

1 2 3 4

Πηγή:  jenny.gr