Έλλη Κοκκίνου | Η δυσκολία της με το πρωινό ξύπνημα

Σίγουρα, πολλές μαμάδες θα ταυτιστούν μαζί της...

Φωτό: instagram.com

Ο Σεπτέμβριος έφτασε και μαζί του έφτασε και η στιγμή που οι γονείς θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια τους για τις διάφορες υποχρεώσεις και δραστηριότητες των παιδιών τους.

Μεταξύ αυτών και η Έλλη Κοκκίνου, η οποία έχει έναν 11χρονο γιο, τον Αλέξανδρο. H τραγουδίστρια προφανώς έχει πρόβλημα με το πρωινό ξύπνημα, κάτι που φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε στα instastories της, όπου δείχνει πόσα ξυπνητήρια χρειάζεται να βάλει στο κινητό της για να είναι σίγουρη ότι θα ξυπνήσει εγκαίρως για να ετοιμάσει το γιο της για το σχολείο. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια έβαλε ούτε ένα ούτε δύο αλλά… επτά ξυπνητήρια, ενώ στην ανάρτησή της σχολίασε με νόημα: «Back to school».

Σίγουρα, πολλές μαμάδες θα ταυτιστούν μαζί της…

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ φωτογραφία του γιου της και αυτό είναι συνειδητή επιλογή της αλλά και του ίδιου του παιδιού. Σε συνέντευξή της η ίδια έχει αναφέρει: «Δεν έχω αναρτήσει φωτογραφία του γιου μου, με το πρόσωπό του, γιατί δεν το επιθυμώ εγώ και σέβομαι την επιλογή του να μη θέλει να εκτίθεται. Δεν πιστεύω ότι είναι σωστό να εκτίθενται ανήλικα παιδιά μέσω των social media».