6 tips για να δείχνεις υπέροχη, όταν δεν φοράς μακιγιάζ

Z1H8389bl

Δεν χρειάζεσαι concealer ούτε μάσκαρα για να νιώσεις όμορφη και ξεχωριστή. Χωρίς αμφιβολία η φυσική ομορφιά δεν συγκρίνεται με ένα πρόσωπο με έντονο μακιγιάζ, γι’ αυτό καλό είναι να προτιμάς κάτι πιο natural κάθε φορά που έχεις τη δυνατότητα. Κι επειδήθέλεις να σημειώνεις όλα τα μυστικά ομορφιάς σου, ανακάλυψε 6 εύκολα tips  για να δείχνεις υπέροχη ακόμα και χωρίς τα αγαπημένα σου καλλυντικά. 

1. Καλοσχηματισμένα φρύδια

Προσπάθησε να μην τα κάνεις πολύ λεπτά, φρόντιζε το σχήμα τους τακτικά και διάλεξε εκείνο που ταιριάζει στο πρόσωπό σου. Όταν δεν φοράς μακιγιάζ, καλό είναι να τραβάς τα βλέμματα στα σωστά σημεία.

2. Σωστή απολέπιση προσώπου

Για να έχεις λεία και απαλή επιδερμίδα να θυμάσαι να κάνεις απολέπιση με το σωστό προϊόν κάθε εβδομάδα. Εφάρμοσε το προϊόν κάνοντας καλό μασάζ για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα.

3. Self tanner για το πρόσωπο

Το προϊόν που σου επιτρέπει να δώσεις μία extra λάμψη στο πρόσωπό σου, χωρίς να χρειάζεται να φορέσεις μακιγιάζ.

4. Άφησε στην άκρη τη μάσκαρα

Για να κάνεις τις βλεφαρίδες σου να δείχνουν μακρύτερες, με όγκο και πιο σκούρες χωρίς να χρησιμοποιήσεις μάσκαρα, μπορείς να τις χτενίσεις με το ειδικό βουρτσάκι και να εφαρμόσεις ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης.

5. Χρησιμοποίησε μία καλή ενυδατική προσώπου

Διάλεξε μία κρέμα προσώπου με ανάλαφρη σύσταση που θα κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει φρέσκια και λαμπερή.

6. Μην ξεχνάς το αντηλιακό σου

Να εφαρμόζεις καθημερινά το αντιηλιακό σου ή ακόμη καλύτερα προτίμησε ένα primer με αντηλιακή προστασία. Είναι η τέλεια βάση που θα σου χαρίσει το καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι θα μπορέσεις να απολαύσεις και τον ήλιο!

Πηγή: joytv.gr

Διαβάστε ακόμη:

Φυσικό lifting και ανανεωμένη επιδερμίδα με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου!

Οι πιο εντυπωσιακές αλογοουρές για αξέχαστες εμφάνισεις!

30 υπέροχα παιδικά χτενίσματα για τις μικρές σας!