Όλοι γνωρίζουμε ότι ο «βοηθός» στην κουζίνα είναι η κατάψυξη, καθώς χάρη σ’ αυτήν τα τρόφιμα μπορούν να συντηρηθούν για περισσότερο καιρό κι έτσι δεν έχουμε σπατάλη χρημάτων.
Ταυτόχρονα όμως μπορεί να είναι και ο μεγαλύτερος εχθρός κάποιων τροφίμων που δεν αντέχουν την τόσο μεγάλη ψύξη.
Τυρί, γαλακτοκομικά προϊόντα, αβγά, τηγανητά τρόφιμα, καφές, φρούτα και λαχανικά, αρωματικά φυτά, μαγειρεμένα ζυμαρικά, σάλτσες που περιέχουν αλεύρι ή άμυλο καλαμποκιού, αβοκάντο, πατάτες, αυτές οι τρoφές δεν αγαπούν την βαθιά ψύξη.
womenonly.gr