Φραουλένιο ρυζόγαλο για τα μωρά μας – Κατάλληλο από 9 μηνών!

Φραουλένιο ρυζόγαλο για τα μωρά μας – Κατάλληλο από 9 μηνών!

ρυζόγαλο

Το ρυζόγαλο είναι ένα κλασικό επιδόρπιο που όλα τα παιδιά αγαπούν και το καλύτερο από όλα, είναι εξαιρετικά εύκολο να προετοιμαστείτε! Για να δώσετε σε αυτή τη συνταγή κάτι το διαφορετικό, χρησιμοποιήστε φράουλα και η ένταση του γλυκού θα εκτοξευτεί!

 [babyPostAd]

Prep Time Χρόνος ετοιμασίας : 2 λεπτά

Cook TimeΧρόνος μαγειρέματος: 35 λεπτά
YieldΜερίδες : 6
Great ForΚατάλληλο για ηλικίες: Από 9 μηνών

Υλικά:

  • 30 γραμμάρια ρύζι
  • 300 ml πλήρες γάλα
  • 1-2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 1 ξυλάκι βανίλιας ή ½ κ.σ εκχύλισμα βανίλια
  • 1 μαρμελάδα φράουλας ( με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα)

Εκτέλεση:

  1. Βάλτε το ρύζι, το γάλα και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα.
  2. Προσθέστε τη βανίλια
  3. Αφήστε να βράσει, στη συνέχεια μειώστε τη θερμοκρασία, καλύψτε με ένα καπάκι και σιγοβράστε για 30 – 35 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι να μαγειρευτεί το ρύζι και το γάλα να γίνει κρεμώδες.
  4. Αφού βάλετε σε μπολάκια, προσθέστε μια κουταλιά μαρμελάδα στο κέντρο του μπολ για να πάρει το ρυζόγαλο φραουλένια γεύση.

Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή