Νηστίσιμος κορμός σοκολάτας, σκέτη κόλαση!

Νηστίσιμος κορμός σοκολάτας, σκέτη κόλαση!

Νηστίσιμος κορμός σοκολάτας

Υλικά
300 γρ. κουβερτούρα
1 βιταμ (250 γρ.)
1 1/2 κούπα φουντούκια χοντροτριμμένα
1 κούπα σταφίδες ξανθές
5 κ.σ. κακάο
2 κ.σ. μέλι
3/4 από ένα πακέτο μπισκότα νηστίσιμα digestive ή πτι μπερ ή μιράντα
2 κ.σ. λικέρ της αρεσκείας σας

Εκτέλεση
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και το βιταμ .

DSC_0001

Προσθέτουμε το κακάο,το λικέρ και το μέλι.
Ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα στην άκρη να κρυώσει καλά.

DSC_0003

Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τα μπισκότα,προσθέτουμε τα χοντροτριμμένα
φουντούκια και τις σταφίδες.

DSC_0002

Προσθέτουμε στο μπολ το κρύο μείγμα της σοκολάτας και ανακατεύουμε.

DSC_0004

Αδειάζουμε σε μακρόστενη φόρμα αφού προηγουμένως καλύψουμε τον πάτο και
τα τοιχώματα με αντικολλητική μεμβράνη για να μπορέσουμε στη συνέχεια να
ξεφορμάρουμε τον κορμό εύκολα.

DSC_0005

Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 2-3 ωρίτσες να σφίξει καλά.

DSC_0021

Σερβίρουμε σε κομμάτια.

DSC_0039

Πηγή: magyreuontas.blogspot.gr

Διαβάστε ακόμη:

Κουλουράκια πασχαλινά, εύκολα…μια συνταγή που θα λατρέψετε!

Παραδοσιακή συνταγή για αφράτα πασχαλινά τσουρέκια, με σίγουρη επιτυχία!

Φτιάξτε γεμιστά σοκολατένια αυγά που δεν χρειάζονται ψήσιμο!(Βίντεο)