Μπουγάτσα στη στιγμή. Μια συνταγή για μια πολύ εύκολη, πολύ γρήγορη και πολύ νόστιμη μπουγάτσα που βρήκαμε στο sintayes.gr.Απολαύστε τη ζεστή πασπαλισμένη με μπόλικη ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Υλικά
•4 φύλλα κρούστας
•200 γρ. βούτυρο αγελάδος
•3 αυγά
•1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
•1 ποτήρι φρέσκο γάλα
•1 βανίλια
•κανέλα και άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
1.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
2.Σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο χωρίς να κάψει.
3.Σε ένα μικρό βουτυρωμένο ταψάκι στρώνουμε τα φύλλα πατσαβουριαστά και τα περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο. Βάζουμε το ταψί στο προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε τα φύλλα για 10′, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
4.Στο μεταξύ, σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά με έναν αυγογδάρτη ή μίξερ χειρός.
5.Περιχύνουμε ομοιόμορφα την κρέμα πάνω στα φύλλα και ψήνουμε για 20′, μέχρι να σταθεροποιηθεί και να ροδίσει. Πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη και μπόλικη κανέλα και απολαμβάνουμε τη μπουγάτσα μας ζεστή μόλις βγει από το φούρνο.