Αυτή η συνταγή σπιτικής κέτσαπ είναι υπέροχη και απλά πανεύκολη αφού θα χρειαστείτε μόνο 5 λεπτά από τον χρόνο σας!
Θα χρειαστείτε:
1 Κούπα πάστα ντομάτας
2/3 της κούπας μηλόξυδο
1 Κουταλιά της σούπας ζάχαρη
Μισό κουταλάκι αλάτι
Μισό κουταλάκι μαύρο πιπέρι
Μισό κουταλάκι μουστάρδα σε σκόνη
Μισό κουταλάκι ρίγανη
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπόλ, προσθέστε την πάστα τομάτας ρίξτε το μηλόξυδο και ανακατέψτε καλά.Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε.
Είναι έτοιμη!
Διατηρείται στο ψυγείο για ένα μήνα σε γυάλινο βάζο.
Έξτρα συμβουλές:Αν θέλετε να είναι πιο πικάντικη προσθέστε λίγο περισσότερο αλάτι και πιπέρι.Αν θέλετε να είναι πιο υγρή προσθέστε 1/4 της κούπας νερό.
babyradio.gr– Αλέξανδρος Μ. (chef σε παιδικό σταθμό)