Η ιστορία πίσω από αυτήν την φωτογραφία θα σας συγκινήσει!

φωτογραφία

Όπως πολλές μαμάδες, η Ashley Clifford είχε αποφασίσει οτι θα θηλάσει πριν ακόμα γεννήσει!

“Όταν ανακάλυψα οτι είμαι έγκυος, το όνειρό μου ήταν να μπορέσω να θηλάσω το μωρό μου, αλλά και να μπορέσω να δωρίσω γάλα”, λέει η Ashley στο Instagram.

Μόλις όμως γέννησε τον μικρό David, η Ashley κατάλαβε οτι ο θηλασμός δεν ήταν τόσο εύκολος όσο τον περίμενε και πριν καν το μωρό κλείσει τον 1 μήνα χωρίς να παίρνει βάρος, έδωσε φόρμουλα σε συνδυασμό με τον θηλασμό. Μόνο τότε ο μικρός David άρχισε να παίρνει βάρος και επιτέλους η Ashley ένιωσε καλύτερα. Τότε έμαθε οτι είναι και πάλι έγκυος, και τα όνειρα για επιτυχημένο θηλασμό ξανάρχισαν.

“Αυτή η φωτογραφία παρουσιάζει πολλά άυπνα βράδια από τις πρώτες ακόμη εβδομάδες…  8.700 kg εξτρά γάλα και ένα υγιέστατο μωρό σχεδόν 8 κιλών! Σήμερα δωρίζω περίπου 6 λίτρα γάλα για πρώτη φορά, και το πώς αισθάνομαι είναι εξαιρετικά δύσκολο να το εξηγήσω!”

Μολονότι αυτή είναι μια στιγμή για την οποία η Ashley περίμενε χρόνια, μιλάει με απόλυτη ειλικρίνεια για τα συναισθήματα της κατά την δωρεά ενός τόσο μεγάλου ποσού γάλακτος. “Είναι ένας συνδυασμός ενθουσιασμού και αγάπης, αλλά την ίδια στιγμή έχω και μερικές επιφυλάξεις…. Ο θηλασμός και η άντληση είναι δύσκολα! Νιώθω πολύ προστατευτικά απέναντι σε αυτά ΑΛΛΑ αυτό δεν πρόκειται να με σταματήσει από το να τα δωρίσω…”

Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Διαβάστε ακόμη: